Om nettstedskontoer

En nettstedskonto er en kombinasjon av brukernavn og passord som kreves for å godkjenne en bruker på et nettsted.

Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon til oppføringer for nettsteder:

Du kan også åpne nettsteder fra Kaspersky Password Manager i støttede nettlesere og fylle ut brukernavn og passord ved hjelp av utvidelsen for Kaspersky Password Manager.

Kaspersky Password Manager kan kun fylle ut brukernavn og passord automatisk på enheter som kjører Android 5.0 eller senere. For å tillatte dette må du slå på tilgjengelighetsfunksjonene for Kaspersky Password Manager. Hvis enheten kjører Android 6.0 eller nyere, må du gi nødvendige tillatelser. På enkelte enheter (for eksempel Xiaomi) kan du bli bedt om å gjøre dette i Android 5.0 eller nyere.

Du kan legge til, redigere eller fjerne nettstedskontoer og kopiere dem til utklippstavlen. Du kan organisere oppføringer ved å velge dem og flytte dem til en mappe.